Infocesty + reportáže


Polsko - ENERGYLANDIA
duben 2023

Vaše děti na tento výlet budou vzpomínat celý život !!!

Největší zábavný a vodní park v Evropě, mezi Katovicemi a Krakovem, jen cca 2 hod z Ostravy

Kontrolujeme, před sezonou, připravenost zábavných areálů a ubytovacích kapacit z nabídky ATIS pro české turisty.

Atrakce pro všechny věkové kategorie. Vodní svět bude otevřený 28.05.2023. Jednodenní vstupenky, pro jednotlivce i skupiny, je možné rezervovat na webu
https://1url.cz/@Energylandia-LevneVstupy

Kromě dechberoucích žážitků (od 3 do 90 let) v parku Vás ubytujeme v blízkosti a sami si rozhodnete, jestli budete v Parku 2 dny, nebo zbytek pobytu navštívíte další artraktivity v okolí (např. koncentrační tábor Osvětim nebo město miniatur www.inwaldpark.pl). Samozřejmě Vám doporučíme i mnoho dalšího. Takže nejen na víkend, ale klidně "na dýl"

Kde Vás ubytujeme:

1) Western Camp - Zator
Stylový areál udržovaný s možností ubytování ve vybavených apartmánech, klimatizovaných stanech ("týpí") nebo osadnických vozech. V areálu je restaurace, hřiště, letní kino, grilovací ohniště aj. 3x denně jezdí do zábavního parku Energylandie vláček. Hned naproti campu obchod s potravinami.

2) Villa Krolewiec - Zator
Malý hotel, ubytování pro až 63 osob (mají 4 rodinné pokoje pro až 8 osob), restaurace, bar, Wi-Fi, parkoviště. Vhodné pro skupiny i rodiny. (Energylandia je v dohledu)

Skandinavia resort a Marina..
Níže rozepisujeme. Celý areál je velmi originální, na břehu rybníku (možnost zakoupení povolenek k rybolovu), má venkovní kontejnerový bazén, zážitkovou halu a beach volejbalové hřiště.
Dále je zde půjčovna kol, elektrokol, skútrů, dětské hřiště. Do energylandie jezdí dle obsazenosti atraktivní americký žlutý školní autobus (zdarma). Stylová luxusní skandinávská restaurace Vás uchvátí.

Skandinavia resort
má 14 domků (v přízemí koupelna, rozkládací pohovka, v patře 2 pokoje - ložnice s manželským lůžkem a pokoj s oddělenými lůžky) a 8 apartmánů (koupelna, pokoj s manželským lůžkem + rozkládací pohovka pro 2 osoby).

Marina resort
má 40 kontejnerů (212 míst), Horní kontejnery mají 4 pevná lůžka, koupelnu, klimatizaci, spodní kontejnery jsou rozděleny na 2-lůžkový s koupelnou a v druhé části je manželské lůžko a rozkládací pohovka po 2 osoby, koupelna, klimatizace.

Parkování u obou objektů zdarma. Je to super, moc pěkné, moderní.

3) Stacja Galicja - ubytování ve vagonech
Celkem 5 vagónů pojmenovaných po drahých kamenech (smaragd, diamant, rubín, safír, jantar), malá recepce, zahrada s dětských hřištěm, venkovní whirlpool, ohniště.
Moc pěkné, originální 😊

4) Bella Przystań
3 chatky pro max. 6 osob (1 chatka), vybavený kuchyňský kout, 2 ložnice (jedna s manželským lůžkem, druhá s patrovou postelí), obývací část s rozkládací pohovkou, TV, Wi-Fi, klimatizace.

A teď je to jen na Vás. Vůbec nemusíte čekat na prázdniny. Prostě vyrazte na víkend. Oslňte partnera, nadchněte děti. Energylandia je prostě tahák a jeden den Vám stačit nebude
https://1url.cz/@Energylandia-LevneVstupy

Pro ubytování nám pište na dispecink@atis.cz. Zajistíme vše pro Vaši rodinu i skupinu.

Fotografie zde: